HjemSideoversigtPrint Version
Tofko.com / Kontakt / Profil
       

Om TofKo

TofKo Main Office

TofKo er en dansk handels- og ingeniørvirksomhed, som ligger i Klarup i den nordlige del af Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Mogens Tofte Koch.

Siden 1988 har vi solgt Norup/TofKo presser. I dag omfatter vores store markeder Storbritannien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Sverige, Norge og Danmark. På disse markeder samarbejder vi med kendte og anerkendte forhandlere. For yderligere information om vores forhandlere henviser vi til vores forhandlerside.

Gennem årene har vi oplevet et fantastisk stigning i vores salg, og vi er stolte af at kunne sige, at et stort antal presser er i drift på mange forskellige kunstskoler og værksteder såvel som anvendt af hobbykunstnere og anerkendte kunstnere over hele verden. 

Vores udvalg af grafikpresser, reliefpresser og lithopresser

Vi mener, at vores succes skyldes vores store udvalg af robuste og pålidelige presser, den høje kvalitet, stor fleksibilitet og vores konkurrencedygtige priser. Presserne kombinerer tradition og innovation, og det er vigtigt for os at opfylde kunsterens krav til maskinen.

Vores produktprogram indeholder mere end 40 forskellige modeller fra små bordmodeller til medium og store gulvmodeller. Det er også muligt at få en presse speciallavet efter specifikationer og krav.

TofKo presser fra Norup egner sig til alle salgs trykteknikker: linoleum, træsnit, ætsning og litografi etc.

For mere information om de specifikke presser opfordrer vi dig til at besøge vores websider om presser eller at kontakte TofKo: tofko@dont-want-spamtofko.dont-want-spamdk.

GrafikpresserLitopresserReliefpresserInfoUdtalelserForhandlereWebshopKontaktLinks