HjemSideoversigtPrint Version
Tofko.com / Litopresser
       

Lithopresser

Norup/TofKo lithopresser kan leveres som en standardpresse, men litho-overdelen kan også leveres som udskiftelig overpart til Proff og SuperProff modellerne. Derved kan selvsamme presse bruges både til lithografi og grafiske tryk.

TofKo tilbyder et bredt udvalg af lithopresser. Alle er fleksible, robuste og i funktionelt design. Norup/TofKo-pressen afbilledet til højre er fra Proff-serien, men findes også til SuperProff-serien. Alle presserne er håndbyggede af kraftige stålprofiler og har en solid ramme med justerbare fødder. De er forsynet med lås og 2 hylder til arbejdsmaterialer.

Litho-overparten leveres med udskiftelige trærigler. Rigelsystemet er ophængt i et fjedersystem skjult i litho-partens ramme. Trykket overføres gennem en excentermekanisme monteret i midten af overparten. Trykpladen er en 3 mm tyk koldvalset stålplade forsynet med en kant.

 

Alle modeller leveres med gearudveksling mellem dem seksarmede stjerne og valserne (Proff: 8.5:1 / SuperProff: 11.5:1). Fås også med motordrev.

 

 

I TofKos produktprogram findes desuden et bredt udvalg af grafikpresser: Studium bordmodeller, Proff gulvmodeller og ekstraordinært solide SuperProff gulvmodeller.

 

Til en standard Norup/TofKo grafikpresse findes en udskiftelige litho-overdel, der giver grafikeren mulighed for at bruge den samme presse til lithografi såvel som grafiske tryk. Naturligvis findes der også en udskiftelig grafikoverdel til standard lithopressen.

 

GrafikpresserLitopresserReliefpresserInfoUdtalelserForhandlereWebshopKontaktLinks